Optiblend. cementgebonden fundering

Een verantwoord, innovatief en duurzaam alternatief voor traditionele funderingsmaterialen: dat is Optiblend, een cementgebonden fundering voor gebruik in de bouw en infra.

 

Met Optiblend introduceert Van de Beeten een sterk, circulair, hoogwaardig, financieel voordelig en gecertificeerd product, met een minimale milieubelasting. Minerale reststoffen uit de verbranding van huisvuil worden gebruikt als secundaire grondstof en vormen daarmee de basis voor Optiblend.

Optiblend is ontstaan uit de samenwerking tussen Van de Beeten en Heros Sluiskil, waarbij Granova van Heros als grondstof wordt verwerkt in een eigen menginstallatie. Optiblend is gecertificeerd door een onafhankelijke certificerende instantie.

 
 
 

een sterk, circulair, hoogwaardig, financieel voordelig en gecertificeerd product, met een minimale milieubelasting

 
Made by Anouk

Is je huidige Squarespace website te klein geworden voor je grote ambities? Schakel Made by Anouk in.

Made by Anouk is dé Squarespace expert van Nederland. Samenwerken met mij betekent een slimme stap vooruit. Ik maak websites die je verwachtingen overtreffen en je laten opvallen. Mooi design, naadloze functionaliteiten en stressvrije aanpak voor gewenste resultaten. Succes gegarandeerd. Ik maak graag kennis met je.

https://madebyanouk.nl
Vorige
Vorige

TAUW verkoopt innovatief patent voor verwerking bodemassen aan Heros

Volgende
Volgende

NIeuw label: Based on granova